“Τα Μυστικά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου”: Webinar

admin 07/20/2022

“Τα Μυστικά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου”: Webinar

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της έναρξης της λειτουργίας της Ευφυούς Ψηφιακής Πλατφόρμας του Ε.Ε.Α. για την Eνίσχυση και την Yποστήριξη της Eπιχειρηματικότητας, διοργανώνει την Πέμπτη, 21/7/2022, και ώρα 16:00, δωρεάν εκπαιδευτικό webinar σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: “Τα Βασικά Μυστικά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου”.

Η Θεματολογία του webinar είναι:

  • Βασικές αρχές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν
  • Ποια βήματα ακολουθώ για να σχεδιάσω την ηλεκτρονική μου παρουσία
  • Πώς μελετώ τον ανταγωνισμό
  • Βασικά εργαλεία Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Εισηγητές στο webinar θα είναι οι:

  1. Καθ. Γεώργιος Δουκίδης, Kαθηγητής ηλεκτρονικού επιχειρείν στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  2. Αν. Καθ. Κατερίνα Πραματάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονική υπεύθυνος της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE (Supply Chain and Demand Management, Collaboration and Electronic Services)
  3. Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύρια ερευνήτρια (senior researcher) και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN. Πρόεδος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GRECA (Greek e-Commerce Association).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_OUu_q9oYS5-rdSDoDtP1sw
Tags :