ΑΑΔΕ: Τηλεκπαίδευση για την εφαρμογή timologio

admin 01/13/2022

ΑΑΔΕ: Τηλεκπαίδευση για την εφαρμογή timologio

Το timologio είναι η εφαρμογή που παρέχει δωρεάν η ΑΑΔΕ για ψηφιακή έκδοση των παραστατικών της επιχείρησης και την ταυτόχρονη διαβίβασή τους στo myDATA.

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες είτε δεν διαθέτουν κάποιο μηχανογραφικό σύστημα είτε αυτό που χρησιμοποιούν δεν καλύπτει πλέον τις καθημερινές τους ανάγκες.

Μέσα από ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο περιβάλλον μια επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει το προφίλ της, να συνθέσει το πελατολόγιο της, να οργανώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να εκδώσει τα παραστατικά της αποστέλλοντας ταυτόχρονα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην πλατφόρμα του myDATA.

https://mydata-invoicing-dev.azurewebsites.net/images/logo-timologio-web_174x41.png

 Προσοχή!

Για τη διευκόλυνσή σας, συνιστούμε πριν μπείτε για πρώτη φορά στην εφαρμογή timologio, να παρακολουθήσετε τα βίντεο και να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης (δείτε παρακάτω)ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣυνοπτικό βιβλίο

Το Βιβλίο Συνοπτικής Απεικόνισης (Συνοπτικό Βιβλίο), είναι το σημείο όπου εμφανίζονται συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα της Επιχείρησης  σε μηνιαία και ετήσια βάση.ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΌροι χρήσης εφαρμογήςΛήψη αρχείου


Οδηγοί χρήσης

Βίντεο

Μπορείτε να δείτε όλα τα video, ΕΔΩ.

Tags :