Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πανελλαδικά

admin 02/03/2023

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πανελλαδικά

Μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών & της τεχνολογίας, με καταστήματα, θυγατρικές και συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, αναζητά προσωπικό (κατά την τρέχουσα περίοδο σε: Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Καβάλα, Δράμα, Πάτρα, Πρέβεζα και Αγρίνιο).

Ειδικότητα: στελέχωση εξωτερικής ομάδας πωλήσεων. Ως Family Advisor, ο ρόλος θα περιλαμβάνει: 1) Επισκέψεις σε νοικοκυριά της περιοχής και διερεύνηση των αναγκών της οικογένειας, 2) Εντοπισμό ευκαιριών πώλησης, 3) Ενημέρωση για τις συνολικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία (σταθερό, κινητό, ρεύμα, TV), 4) Καταγραφή του ενδιαφέροντος και επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Bonus αποδοτικότητας & συνεχής εκπαίδευση.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 84” και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Tags :